PIZZA DEAL LELYSTAD

PIZZA DEAL LELYSTAD Heerlijke Pizza's

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1611 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizza Deal Lelystad. Meer weten? Ontdek meer

26 jun 2022 om 19:58 Friet niet doorbakken en te laat
23 jun 2022 om 19:17 Ik moest mijn broodje zelf maken, en het wad een zieligr pita broodje wat ik niet fijn vond ook kregen we geen sla erbij wat ook een tegenvaller was. Voor de rest kwa smaak was het niets speciaals, dit soort eten krijg in elke hoek van lelystad.
22 jun 2022 om 17:30 Eerst de verkeerde bestelling gekregen (mocht ik houden), maar netjes opgelost en binnen een half uur had ik mijn goede bestelling.
18 jun 2022 om 1:05 Eten was zeker uren oud was helemaal uitgedroogd. Had een paar hapjes genomen ervan een paar uur later was ik helemaal duizelig en had ik buikpijn. Het word echt nooit meer bestellen hier.
18 jun 2022 om 0:31 Gewoon goed eten! Ik bestel hier regelmatig en ook verschillende gerechten. Vriendelijke bezorgers en over de bezorgtijd valt niets te klagen.
14 jun 2022 om 17:19 Iewieriie niffo mijn kont gat staat in brand met temperatuur van de zon komt er schijt uit mn reet abnormaal mijn toilet is bijna gesmolten buikpijn van schaal 1 tot 10 is 69 bro
13 jun 2022 om 1:57 Beste pizza's en kipburgers!
10 jun 2022 om 14:15 Top perfect eten
10 jun 2022 om 1:15 Ik had gebeld om wat bij te bestellen, en dit werd gelijk geregeld, heb niet eens langer hoeven wachten. Echt een top service en het eten was heerlijk!
6 jun 2022 om 21:43 Anderhalf uur gewacht
2 jun 2022 om 22:32 Vlees was zoutig en ongaar.
31 mei 2022 om 23:20 Heerlijke sparerib schotel! Alleen de gebakken paprika en ui mocht wel meer smaak bij qua kruiden, verder top